Homies. Altijd iemand thuis.

Je huis is je thuishaven. Daar kom je tot rust. Daar leef en speel je. Daar groeien je kinderen op, ben je helemaal jezelf. En het allerbelangrijkste: daar ben je veilig. Want je huis biedt bescherming. Maar hoe goed is je huis zélf eigenlijk beschermd? Wie past op jouw veilige thuishaven als er niemand thuis is? Dat doet Homies.

Homies is het slimme alarmsysteem dat bij brand en inbraak jou en je netwerk van vrienden, familie en buren waarschuwt met een appje. Homies zorgt dat ze in actie komen, terwijl jij bijvoorbeeld in de bioscoop zit of lekker op vakantie bent. Met Homies is je huis veilig als je de deur achter je dichttrekt. Een geruststellend idee.

Waarom we doen wat we doen

Wij zijn een jong team van bevlogen professionals vol innovatieve ideeën hoe je met techniek en internet het leven van mensen veiliger, zorgelozer en leuker kunt maken. Dat is onze drive. Elke dag gaan we met plezier en vol energie naar ons werk om onze missie te realiseren:

Jouw huis en buurt veiliger maken door mensen met elkaar te verbinden.

We zeggen niet voor niets: altijd iemand thuis. Via ons systeem brengen we mensen bij elkaar. Mensen die jij vertrouwt. Zij komen in actie als er bij jou thuis iets aan de hand is. Dat doen ze binnen 3 minuten, leert de ervaring. Mensen blijken gewoon heel veel voor elkaar over te hebben. Homies maakt dat op een makkelijke manier mogelijk.

Onze klanten van het eerste uur bewijzen dat het werkt: honderden huurders van woningcorporatie Ymere. Na de start met Ymere is Homies er nu voor iedereen. Wij willen ook jou helpen je huis veiliger te maken.

Alleen als er echt iets aan de hand is

We kijken goed om ons heen; wat gebeurt er nog meer op het gebied van veiligheid, en wat kunnen wij leren van andere initiatieven? WhatsApp-buurtpreventiegroepen zijn een grote inspiratie geweest voor ons. In veel buurten in Nederland zijn bewoners zelf bezig met hun veiligheid, door elkaar in een groepsapp op de hoogte te houden van verdachte situaties. Zo’n groep kan een groot effect hebben, maar er kleven ook heel wat nadelen aan. Door uitgebreid onderzoek hebben we ons alarm zo kunnen maken dat het de kracht van deze WhatsAppgroepen heeft overgenomen, maar met die nadelen afrekent. Jij bepaalt zelf wie er in jouw Homies netwerk zitten, zodat alleen mensen die jij vertrouwt bij onraad een bericht ontvangen. Zo wordt jouw Homies netwerk alleen gewaarschuwd als er écht iets aan de hand is. Dat is dus echt anders dan bij WhatsApp-buurtpreventie.

Partners van Homies

Dick
Dick Koopman Directeur
Rob
Rob Verduin Verkoop B2B
Milou
Milou Slots Mede-oprichter
Arjen
Arjen Kroezen IT-ontwikkelaar
Erwin
Erwin van Drongelen IT-ontwikkelaar
Vincent
Vincent Jansen IT-architect
Wabe
Wabe Bakker Projectleider
Gerben
Gerben van Zuilen Marketing
Irene
Irene Falgueras Lopez Grafisch ontwerp
Solange
Solange Mulder Klantenservice
Kelsey
Kelsey Zeegers Klantenservice
Anouk
Anouk de Bleyser Klantenservice
Eline
Eline Koelman Gebruikerservaring
Vincent Wijn Monteur

Haal Homies in huis!

Bestel Homies